بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ «فَالَّذِينَ ءَامَنُواْ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ» حج،‌ آیه 50

photo_2023-08-05_15-25-20

در حال آماده‌سازی این بخش هستیم...

مهارت سنجی

بسته های
استعداد سنجی
بسته استعدادسنجی و خودآگاهی ویژه کودکان و نوجوانان (زیر 12 سال )

695000 تومان

بسته استعدادسنجی و خود آگاهی ویژه جوانان و بزرگسالان (بالای 12 سال)

495000 تومان

استعدادیابی، یکی از مهم ترین و کلیدی ترین کارهایی است که باید در زندگی هر شخصی انجام شود تا مسیر درست و مناسب خودش را پیدا کند. در واقع انسان وقتی استعدادیابی نشود، قطعاً در مسیر درستی گام بر نخواهد داشت و موفقیت های بزرگ برایش رخ نخواهد داد. اگر جملات بزرگان درباره استعداد را خوانده باشید، حتماً متوجه این اهمیت بالای آن شده اید؛ چون همه بزرگان هم استعداد و کشف آن را عنصری فوق العاده مهم برای رسیدن به موفقیت دانسته اند. البته استعدادیابی که بر اساس علایق، ارزش‌ها، تیپ های شخصیتی، مزاج و هوش‌های فرد انجام شود.

معنای درست و دقیق استعداد یعنی یادگیری یک مهارت با صرف انرژی کمتر و در زمان کمتر. پس شما حتی در سنین بالا هم می توانید به خوبی استعداد خودتان را کشف کنید. اما طبیعتاً زمان کمتری نسبت به یک فرد 15 ساله دارید و باید تلاش بیشتری کنید تا به او برسید.

برای انتخاب شغل هم باید مانند انتخاب رشته چندین ویژگی مورد بررسی قرار بگیرند تا استعداد واقعی افراد کشف شود و نباید تک بعدی به قضیه نگاه کنیم. گفتیم که 5 چیز برای کشف استعداد واقعی لازم است: هوش های ده گانه، تیپ های شخصیتی، مزاج، علایق و ارزش ها.

اگر یک نفر هوش کلامی بالایی داشته باشد، شغل هایی مانند بازاریابی، تدریس، فروشندگی، کارمند بانک که با مردم در ارتباط است و… برای او مناسب است. افرادی هم که مزاج گرمی دارند خیلی زود عصبانی می شوند و طبیعتاً برای بازاریابی و ارتباط با مردم و…. خیلی مناسب نیستند! حالا اگر یک نفر دارای مزج گرم و با هوش کلامی بالا بود چه؟!

طبیعتاً نباید به کارهای ارتباطی بپردازد و یا باید کنترل شده این کار را انجام دهد. اما استعدادیابی تک بُعدی می گوید که مهم نیست و تو فقط به یکی از آن ها توجه کن! می بینید؟ قطعاً این کار اشتباه است. پس دقت کنید که باید استعدادیابی درستی انجام دهید تا اتفاقات خوبی را رقم بزنید.